Alarmsystemer og innovative, smarte løsninger

Alarm 24-7 AS ble grunnlagt i 2019, av gründere med flere års erfaring innen tekniske løsninger og sikkerhetsløsninger for privat og næringsliv. Grunnleggerne av Alarm 24-7 AS har etter flere års erfaring, funnet en måte, som vil realisere en løsning på en del problematikk som har vært rundt utrykning og forsinkede ledd i alarmbransjen.

Vår visjon er å skape en løsning som er enkel, innovativ, trygg og sikkert i forhold til stabilitet og kvalitet. Vi har samarbeidspartnere som innehar døgnkontinuerlig overvåkning og mulighet for flere tjenester enn kun alarmtjeneste. Det kan nevnes tjenester som er innen spesialisert sikkerhet, som leveres av våre samarbeidspartnere.

«Den digitale vekter» 
Våre produkter og løsninger har en nytenkende måte å løse situasjonen rundt boligalarm og brannvern. Produktene er av HD kvalitet på kamera, samt responstid som vil overgå de fleste. Når din alarm utløses, om det gjelder brann, vann eller innbrudd, vil operasjonssentralen hos vår samarbeidspartner kunne se hendelsen og verifisere denne i løpet av kort tid. Med kort tid menes kun sekunder. Denne løsningen kaller vi for den «digitale vekteren».

Dette vil igjen medføre en rask verifisering, og vekterutrykning er ikke nødvendig. Vi tilkaller rett etat, som politi eller brann, direkte. Dette gjør igjen at forsinkede ledd som vekterutrykning forhindres, og situasjonen kan løses raskere og mer effektivt.

Alle produkter og tjenester utvikles internt i vårt eget innovasjonsprogram. Vårt utviklingsteam har omfattende kunnskaper om web, databaser og systemutvikling.

Operasjonssentralen

(Kommer snart)

Vi i Alarm24-7 er klare for å hjelpe deg!

Alarm24-7 AS

Kundeservice åpningstider
Mandag – fredag: 08.00 – 20.00
Lørdag: 10.00 – 13.00