Vær trygg med en smart
brann- og innbruddsalarm

Du får en app-styrt brann- og innbruddsalarm med bevegelig HD-videokamera og digital verifisering av boligen din, som du enkelt kan montere selv. Sikre boligen din og de du er glad i med rask responstid og nabovarsling.

299,- KR PR MND

* For deg som har strøm fra Fjordkraft. 399,- for alle andre.

Lang erfaring innen sikkerhetsbransjen

Alarm 24-7 leverer topp moderne sikkerhetsprodukter av høy kvalitet, i samarbeid med våre samarbeidspartnere som blant annet er sertifisert døgnbemannet operasjonssentral.
Med verifisering via HD-kamera og innovative tekniske løsninger vil vi kontakte rett nødetat direkte, slik at forsinkede ledd som vekterutrykning forhindres.

Enkel installasjon

Du kan enkelt installere utstyret selv. Velger du å gjøre dette, er installasjonen selvsagt gratis. Du kan også velge å få en av våre godkjente montører til å installere for deg.

Rask responstid

Operasjonssentralen ser og verifiserer eventuelle hendelser på få sekunder, og tilkaller riktig nødetat med det samme. Derav, ingen forsinkede vekterutrykning.

Trådløs

Kommuniserer med deg og operasjonssentralen via WiFi og/eller GSM.

Høy kvalitet

Overvåkning og rask, digital verifisering via bevegelig videokamera med HD-kvalitet. Mulighet for talestyring.

Nabovarsling

Legg enkelt til flere kontakter som blir varslet dersom en hendelse skulle oppstå. Du kan da legge til naboen, slik at de kan sette i gang forebyggende tiltak dersom du er bortreist.

CO-detektor

CO-detektor i tillegg til røykdetektorer. Kan oppdage brann lenge før en optisk røykdetektor. Eneste i Norge med CO-detektor i grunnpakken.

Skallsikring

Sikre husets yttervegger ved bruk av magnetkontakter. Du kan da fritt bevege deg i huset og sove trygt om natten, mens boligen fortsatt er godt sikret.

Smart

Styres via app eller trådløst tastatur.